Розовый цвет Заводская стираемая водой текстиль маркеры для ткани на основе карбида кремния швейной


Поделиться:


Цена:27,74 ₽ - 33,28 ₽*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Aug-17-2025 34.44 $* 35.15 $*
Jul-17-2025 28.47 $* 29.57 $*
Jun-17-2025 34.19 $* 35.12 $*
May-17-2025 33.54 $* 34.98 $*
Apr-17-2025 27.87 $* 28.48 $*
Mar-17-2025 33.71 $* 34.33 $*
Feb-17-2025 33.68 $* 34.94 $*
Jan-17-2025 32.50 $* 33.51 $*

Характеристики



Specification


Package
12 pcs/color box
12 boxes/inner carton
144 boxes/outer carton
Ink Color
Red
Tip Size
Optional
1.0mm & 2.0mm
Outer Carton Size
56.5 X 33 X 33 CM
G.W.
18.6 KGS


Product Description


1.0 mm &2.0 mm
1.0 mm will perform well on material in white or light color; 2.0 mm will be used on material in dark color ,which writes more smoothly than 1.0 mm.


Auto-Vanishing Time 
The time can be as a reference under the same environment condition,because the time will be changed according to actual condition of environment. Please try it before placing large order. We can provide samples under that freight is paid by client.


Package








Production Details


Printing Procedure
Relevant information of product will be shown in the box. All printing will be finished according to relevant order. And mass production will be started after the confirmation of the order.




Assembly Details
On one hand,there is a specific personnel for supervision during every procedure of production. On the other hand, all assembly procedures are finished by machine. Both of them will ensure customers to get products in high quality.




Automation
90% procedure had been in automation during production in Tondaus. All equipment had met the demand of regulatory authorities. And daily production of auto-vanishing pen can reach 10000 pcs.


Manufacturing Technique



Writing Test Machine
Tondaus will test the writing of the marker regularly through machine,which is one of standards of qualified product.



Supervision during Production
Tondaus will arrange particular personnel to supervise the production the whole time to control each step of production strictly.



Control Materials Strictly  
Tondaus will proceed relevant tests for incoming materials each time to ensure the quality of accessories. If appear bad accessories, the materials will be rejected to receive.


Q&A


Question 1 : Why are there still any traces before packing?
Answer : It was because client used wrong model, which resulted in longer vanishing time.Try to use the quicker vanishing one. Please ensure that the trace had disappeared before package, if not ,the trace will not disappear and turn to yellow because of no air.


Question 2 : Why does the trace disappear so quickly that there is no trace when assemble the sole?
Answer : It was because client used wrong model, which resulted in shorter vanishing time. Please try to use slower one.


Question 3 : Why are the pens difficult to auto-vanish on fabric?
Answer : There are some types for fabric only in Tondaus. Such as A2, A3, A4, A5.


Question 4 :  Why does auto-vanishing pen in white ink not disappear automatically?
Answer : All kinds of auto-vanishing pens in white ink can not disappear automatically around the world,but ours can be removed by water.Please try it before placing large order.


Question 5 : What can we do if the trace of auto-vanishing pen can not be seen under dark materials?
Answer : Please use Tondaus® frixion pen in white ink, but you need to be attention to its physical nature. It will disappear over 50 ℃,and reappear under 15 ℃.Please try it before placing large order.


Question 6 :  What can we do if the trace turns to yellow?
Answer : It was because client used wrong model, which resulted in longer vanishing time.Try to use the quicker vanishing one. Please ensure that the trace had disappeared before package.


Question 7 : Why does the writing disappear at once when we write on some materials like rubber?
Answer : The chemical materials on the material's surface has chemical reaction with the ink, which makes the trace disappear at once.Please try to use silver pen or UV pen.


Question 8 :  What are the differences in A2, A3, A4, A5, A8,A11, A13?
Answer : The smaller number is , the faster writing disappears.


Question 9 :  What are the differences between A8 and B8?
Answer :Their disappearing time and color are different. A8 is in red ink, B8 is in blue ink.


Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com