Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-18-2025 | 0.87 $* | 0.80 $* |
Aug-18-2025 | 0.54 $* | 0.6 $* |
Jul-18-2025 | 0.13 $* | 0.96 $* |
Jun-18-2025 | 0.21 $* | 0.99 $* |
May-18-2025 | 0.7 $* | 0.2 $* |
Apr-18-2025 | 0.94 $* | 0.73 $* |
Mar-18-2025 | 0.90 $* | 0.49 $* |
Feb-18-2025 | 0.36 $* | 0.7 $* |
Jan-18-2025 | 0.98 $* | 0.31 $* |
This refrigerator is a mobile mini refrigerator that can be placed in cars, homes, dormitories, schools and other places.
1. 20L big capacity
2. Student dormitories can be used, less than one kilowatts a day
3. Using a higher cost refrigeration system, refrigeration faster, longer insulation time.
4. Three floors of large capacity, no waste of space
1. Intelligent touch screen, hot and cold control adjustable.
2. Quiet operation, no noise, less than 30DB
3. Car household, dual-use power cord
4. Invisible handle design, humanized design, convenient one-hand operation.
5. Mirror drawing process, fashionable atmosphere
6. Thicken the sealing strip to ensure the door seal, twice the result with half the effort
Model | KX-SS1 | KX-SS2 | KX-MIN1 |
Door | 2 | 2 | 1 |
Power | 65W | 90W | 40W |
Voltage | 48V | 48V | 12V |
Capacity | 20L | 20L | 15L |
Heating temperature | 65 | 65 | 65 |
Cooling temperature | The lowest - 4 | The lowest - 9 | The lowest - 2 |
Size | 36*22*21cm | 36*22*21cm | 30*20*26CM |
Length of power cord | 2m | 2m | 2M |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com