1.Question: Which products can you make? Answer: Electric vehicles, car accessories, automobile headrest and lumbar supports, memory sponge pillows, car backrest and lumbar support pad, car clothes, snow shovel, on-board inflatable pump, on-board vacuum cleaner, car moving telephone sign, on-board aromatherapy, on-board slit storage box, car toolbox, roof trunk, car towel
2.Question: Can I get some samples?
Answer: Yes, it’s our honor to offer you some samples!
3、Question: Can you make the products according to the samples?
Answer: Yes, we can make the products according to your samples or technical drawings. We can build the molds and fixtures.
4、Question: What are your sample policies?
Answer: We can supply the sample if we have ready parts in stock or make sample as your requirements, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.
5.Question: How does the quality of your factory?
Answer: The quality is the most important thing in our factory. We always attach great importance to quality controlling from raw material to shipment. We have a complete and improving quality control system, including QC (incoming quality control), PPI (Preproduction inspect ion), DPI (during production inspection) and FQA (final quality assurance).
6、Question: What is the warranty of your products?
Answer: We provide a one-year after-sales service guarantee to ensure that our customers have no worries after purchase.
7、Question: How about your delivery time?
Answer: Generally, small orders are delivered within 48 hours, and air transportation takes 5-12 working days. The specific delivery time depends on the items and quantity of your order.
8、Question: Have you tested all goods before delivery?
Answer: Yes, we have tested all the goods before shipment.
9、Question: What is the minimum order quantity and delivery time?
Answer: There is no minimum order quantity limit for neutral orders: 1-200 pieces are shipped within 1-2 days, and 300-1000 pieces are shipped within 2-4 days. For OEM / ODM orders, the starting quantity is 200-500 pieces, which depends on the complexity of the order and usually takes 15-25 days to complete.
10、Question: What terms of payment do you accept?
Answer: Alibaba Trade guarantee, PayPal, Citibank, Bank of China transfer, custody, T / T wire transfer, Western Union remittance, express money and cash.
11、Question: How much is the transportation expenses?
Answer: It depends on the equipment, quantity, delivery address, delivery time and delivery method you choose.
12、Question: What about the payment?
Answer: T/T, 30% as deposit, 70% before shipping.
13、Question: What kind of packing do you offer me?
Answer: Most of them are transparent plastic bags. Please contact the salesman for retail packaging.
14、Question: Can you provide OEM / ODM service?
Answer: Yes, we can provide OEM&ODM service.
15、Question: How to guarantee after sale?
Answer: If there is a problem with the quality of the product, we can be responsible for the replacement and the freight will be borne by us.