Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-16-2025 | 10.49 $* | 11.86 $* |
Aug-16-2025 | 9.58 $* | 9.73 $* |
Jul-16-2025 | 8.38 $* | 8.20 $* |
Jun-16-2025 | 9.62 $* | 9.31 $* |
May-16-2025 | 8.34 $* | 8.97 $* |
Apr-16-2025 | 9.3 $* | 9.96 $* |
Mar-16-2025 | 9.54 $* | 9.15 $* |
Feb-16-2025 | 9.80 $* | 9.19 $* |
Jan-16-2025 | 9.91 $* | 9.77 $* |
Q1.Are you a factory or a trading company?
Ans: We are a factory with the ISO Class 1 Cleanroom & DI Water filtration system since 2003. And having over 200 employees.
Q2.Is it safe to deal with you? How do you control your quality?
Ans: We have got the ISO 9001/14001& IEQC 080000 certification, and 30 years of experience in the particle-free industry.
Q3: Do you have a free sample?
Ans: Yes, we are pleased to send you a package sample. In order to enhance our cooperation. Please contact us
Q4: Can you make a custom logo?
Ans: Yes, please meet the MOQ of logo customized.
Q5: How about the delivery date?
Ans: Depends on different goods but most of your online products are RTS!
Q6: What is the acceptable payment term?
Ans: T/T, Credit Card, Western Union, Paypal.
Q7:Where is your factory? How can I visit?
Ans: We are in Taicang, Suzhou, China. It takes about 30 minutes to come here by high-speed railway from Shanghai.
Q8:How about the Shipping Method?
Ans: We have cooperation with many express companies. For the online sales, we will choose Alibaba Express.
Q9: What does the company mainly produce?
Ans: We provide cleanroom consumables and offer each kind of solution to the manufacturer in cleanroom environments.
Q10: Has the company passed the relevant system certification?
A1: We have passed ISO9001, ISO 14001, QC080000 HSF and CE(Conformite Europeenne)certification.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com