Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 0.96 $* | 0.45 $* |
Aug-17-2025 | 0.78 $* | 0.83 $* |
Jul-17-2025 | 0.32 $* | 0.4 $* |
Jun-17-2025 | 0.8 $* | 0.77 $* |
May-17-2025 | 0.44 $* | 0.55 $* |
Apr-17-2025 | 0.6 $* | 0.84 $* |
Mar-17-2025 | 0.70 $* | 0.71 $* |
Feb-17-2025 | 0.38 $* | 0.12 $* |
Jan-17-2025 | 0.67 $* | 0.52 $* |
Available Size :
one layer 48*48*21CM
two layer 48*48*32CM
three layer 48*48*43CM
four layer 48*48*54CM
Egg incubator features:
1. Colorful controller screen .Colorful screen.Easily visual.Accurate showing.
2. Multi-purpose egg tray.360 degrees roller egg tray
3. Importing tempreture and humidity sensor.Reading tempreture and humidity accurately.
4. All materials are used by environmental material.
5. Outside adding water.It can add water ourside easily.No need to open the cover.
6. High hatching rate
Egg incubator technical parameter:
Power: | 80-120W |
weight: | 6kg\\11kg\\16kg\\21kg\\26kg |
Size (L*W*H): | 48*48*21cm\\48*48*32cm\\48*48*43cm\\48*48*54cm\\48*48*65cm |
Hatching capacity (single layer): | 64 chickens,48 ducks,32 goose,88 pigeons (pieces) |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com