Q1. Can I order a sample order of the LED grow light? Answer: Yes, we welcome to order samples to test and check the quality. Mixed samples are acceptable.
Q2. What is the lead time for LED plant lights?
Answer: The samples need 3-5 days, and the mass production time is more than 1-2 weeks (batch is determined according to the
actual situation, please contact our company for actual delivery).
Q3. Do you have a minimum order quantity limit?
Answer: The minimum order quantity can provide 1 sample for inspection.
Q4. How do you ship the LED grow lights and how long will it take to arrive?
Answer: We usually ship by DHL, UPS, FedEx or TNT. It usually takes 3-5 days to arrive. Air and sea transportation are also
optional. You can choose the logistics method according to your needs.
Q5. How to order led grow lights?
Answer: First of all, let us know your requirements or applications.
Secondly, we quote according to your request or our suggestion.
Third, the customer confirms the sample and stores it in the formal order.
Fourth, we arrange production.
Q6. Can I print my logo on the LED grow light products?
Answer: Yes. Please inform us formally before production, and then first confirm the design based on our samples.
Q7: Do you provide after-sales service for plant lights?
Answer: Yes, we provide a 5-year warranty for led plant lights.
Q8: How to deal with failures?
Answer: First of all, our products are produced in a strict quality control system, and the defective rate will be reduced by more
than 0.2%. For defective batch products, we can discuss solutions based on actual conditions.