Горячая Распродажа изготовление брикетов компрессора зажигалка заполняющая


Поделиться:


Цена:1 450,00 $ - 1 490,00 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-15-2025 1726.43 $* 1812.49 $*
Aug-15-2025 1711.36 $* 1797.36 $*
Jul-15-2025 1436.84 $* 1508.83 $*
Jun-15-2025 1682.6 $* 1766.33 $*
May-15-2025 1465.13 $* 1538.18 $*
Apr-15-2025 1653.54 $* 1736.59 $*
Mar-15-2025 1639.7 $* 1721.18 $*
Feb-15-2025 1624.92 $* 1705.24 $*
Jan-15-2025 1610.43 $* 1691.73 $*

Характеристики







Hot selling De Production Des Compresser Briquettes Briquet Charbon De La Tourbe Moule Pressag Machin De Fabrication







































Model

KXMQJ-300

Speed


15r/min


Capacity


1-1.5t/h(charcoal) ; 3-4t/h(coal)


Roller Diameter


300mm


Dimension


1000*900*1150mm


Power


4KW


Weight


350KG


Voltage


220V 50HZ



 




















 












 4C23474CFC28194127557819F8E90CE2





 









262

Question 1: Which ports do you usually ship at? 


Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.


Question2:What is your mode of transportation?


Answer: A: Express, air and sea.


Question 3: Can I print my company logo on the machine?


Answer: Yes, sure.


Question 4: Can you customize the machine for me ?


 Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.


Question 5: What shall we do if breakdown occurs?


Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.


Question 6:What are your terms of payment?


Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Wechat, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.


Question 7:How long is the shelf life of the product


Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.


Question 8:What's the minimum quantity of an order?


Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.








Похожие товары

Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com