Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-15-2025 | 2.34 $* | 2.39 $* |
Aug-15-2025 | 2.0 $* | 2.51 $* |
Jul-15-2025 | 2.54 $* | 2.20 $* |
Jun-15-2025 | 2.63 $* | 2.84 $* |
May-15-2025 | 2.42 $* | 2.86 $* |
Apr-15-2025 | 2.86 $* | 2.2 $* |
Mar-15-2025 | 2.17 $* | 2.21 $* |
Feb-15-2025 | 2.88 $* | 2.31 $* |
Jan-15-2025 | 2.70 $* | 2.99 $* |
Hot Sell Digital Mini LCD Display Manual Car Digital Fridge Thermometer Freezer Temperature Thermometer For Fridge
Model number | C601 |
Frost point alarm | -1℃~+4℃ (+30.2℉~+39.2℉) |
Temperature range | Indoor:-10℃~50℃(+14℉~+122℉) |
Outdoor:-50℃~+70℃(-58℉~+158℉) | |
Product Dimension | 65×59×18mm |
Humidity | Indoor 20% RH~90% RH |
Power-supply | 1.5V (LR44)x1 |
Display | LED alarm indicator light |
Features | 1.Indoor & outdoor temperature display |
2.highest/lowest outdoor temperature alarm function | |
3.Memorized MAX/MIN values of indoor/outdoor temperature | |
4.Temperature unit ℃/℉changeable |
Hot Sell Digital Mini LCD Display Manual Car Digital Fridge Thermometer Freezer Temperature Thermometer For FridgeHot Sell Digital Mini LCD Display Manual Car Digital Fridge Thermometer Freezer Temperature Thermometer For FridgeHot Sell Digital Mini LCD Display Manual Car Digital Fridge Thermometer Freezer Temperature Thermometer For Fridge
1. What's the MOQ?
Answer: It's 100pcs, but if you need less, it's ok, but the price will be changed based on your quantity.
2. What is your quality warranty?
Answer: All of our products are with 1year quality warranty.
3. Should we use our logo/brand?
Answer: Yes, of course. OEM is absolutely supported; both on package or devices.
4. What certificates do you have?
Answer: All electronic products are with CE & RoHS certificates.
5. How can I get a sample? What's the sample fee? How long will it take?
Answer: Please confirm with us the model you'll purchase, and you prepaid the sample fee, after sample tested and qualified, we will refund this sample fee when you place the bulk order. We can send out the sample within 2 working days after receiving payment.
6. What's the lead-time for orders?
Answer: Normally it takes 5 working days after receiving payment.
7. Do you hold quantities in stock ready to ship?
Answer: Yes, we usually hold some quantities in stock, such as 100pcs or 200pcs are ready to ship immediately.
8. What about your after-sale services?
Answer: We have 100% QC before shipment. If there are some unexpected problems happen, we hope to solve these problems with our customers through friendly ways as below:
1, If it's quality problem, customers must provide photos or videos and other evidences to us for identify. After confirmation, we'll send the new products to replace the damages in next order.
2, If it's man-made damaged, customers should take full responsibility.
Hot Sell Digital Mini LCD Display Manual Car Digital Fridge Thermometer Freezer Temperature Thermometer For FridgeHot Sell Digital Mini LCD Display Manual Car Digital Fridge Thermometer Freezer Temperature Thermometer For FridgeHot Sell Digital Mini LCD Display Manual Car Digital Fridge Thermometer Freezer Temperature Thermometer For Fridge
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com