- Главная
- Все Категории
- Бампер подходит для BMW MC M TECH M2C M3 M3X X4M M4 X5M M5 X6M M8 BENZ A45 AMG C63 E63 S63 S65 C43 G63 PEUGEOT 406 407
Бампер подходит для BMW MC M TECH M2C M3 M3X X4M M4 X5M M5 X6M M8 BENZ A45 AMG C63 E63 S63 S65 C43 G63 PEUGEOT 406 407
Описание и отзывы
Трекер стоимости
Месяц |
Минимальная цена |
Макс. стоимость |
Sep-19-2025 |
0.83 $* |
0.80 $* |
Aug-19-2025 |
0.13 $* |
0.44 $* |
Jul-19-2025 |
0.63 $* |
0.24 $* |
Jun-19-2025 |
0.69 $* |
0.93 $* |
May-19-2025 |
0.86 $* |
0.5 $* |
Apr-19-2025 |
0.59 $* |
0.8 $* |
Mar-19-2025 |
0.8 $* |
0.79 $* |
Feb-19-2025 |
0.40 $* |
0.2 $* |
Jan-19-2025 |
0.13 $* |
0.76 $* |
Характеристики
Q1. What are your packing conditions?
Answer: Usually, we pack the goods in neutral yellow cartons. If you have a legally registered patent, after obtaining the authorization letter, we can pack the goods in your trademark box.
Q2. What are your payment terms?
Answer: T/T 40% is used as a deposit, 60% before delivery. We will show you photos of the product and packaging before paying the balance.
Q3. What are your delivery terms?
Answer: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU, Express and air mail.
Q4. How long will your delivery time be?
Answer: Usually the goods can be shipped within 7 days after the advance payment is made. The specific delivery time depends on
About the items and quantity of the order.
Q5. Can it be produced based on samples?
Answer: Yes, we can produce according to your samples or technical drawings. We can manufacture molds and fixtures.
Q6. What is your sample policy?
Answer: If we have available inventory, we can provide samples, but the customer must pay the sample fee and courier fee.
Q7. Have you tested all items before shipping?
Answer: Yes, we have passed the 100% test before shipment
Q8: How do you establish a long-term good business relationship with us?
Answer: 1. We maintain excellent quality and competitive prices to ensure that customers benefit;
2. We respect every customer and treat them as our friends, we develop our business sincerely and become friends with them, no matter where they come from.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com