Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 0.46 $* | 0.12 $* |
Aug-17-2025 | 0.18 $* | 0.92 $* |
Jul-17-2025 | 0.11 $* | 0.54 $* |
Jun-17-2025 | 0.39 $* | 0.9 $* |
May-17-2025 | 0.37 $* | 0.12 $* |
Apr-17-2025 | 0.27 $* | 0.28 $* |
Mar-17-2025 | 0.25 $* | 0.31 $* |
Feb-17-2025 | 0.31 $* | 0.36 $* |
Jan-17-2025 | 0.92 $* | 0.52 $* |
Introduction:
1. The transmission part of this sugarcane juicer is separated from the juice extraction part, which will make the juice pure and the machine more durable.
2. Application for hotel,fruit shop, cold drink shop, schools, parks and other places Freshly squeezed drink.
Features and Advantages:
1. All parts direct contact fresh sugarcane juice are made of stainless steel,sanitation and safety,not easy to deform and corrosion resistant.
2. The clearance of the three rollers can be adjusted freely, and the juice output rate is relatively high.
3. Low power consumption, low noise, high efficiency, small volume, convenient movement.
4.Multi-usage, can squeeze the ginger, garlic and fresh vegetable and fruits.
5.The juice squeezed by this machine belongs to original natural green drinks, sweet cool, rich nutrition.
6.Sugarcane juice machine is healthy,convenient,easy to operated and has strong extracting strength.
Operation instruction:
1.First please wash and clean sugarcane, fresh vegetable and fruits, ginger, garlic etc to ensure health.
2.Peeling root, head and skin can directly squeeze juice.
3.If sugarcane diameter is more than 30mm, please split it into two parts to process.
Technical Parameter:
Model | QD-S1 | QD-S2 | QD-S3 |
Capacity | 300KG/h | 350KG/h | 350KG/h |
Power type | 24V battery | 220V | 220V/24Vbattery |
Weight | 53KG | 60KG | 60KG |
Power | 350w | 1.1kw | 350W/1.1W |
Dimension | 700*360*900mm | 950*400*1100mm | 1300*450*1357mm |
PACKAGE
Standard export wooden case packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com