Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-18-2025 | 0.72 $* | 0.76 $* |
Aug-18-2025 | 0.6 $* | 0.92 $* |
Jul-18-2025 | 0.35 $* | 0.48 $* |
Jun-18-2025 | 0.87 $* | 0.21 $* |
May-18-2025 | 0.88 $* | 0.30 $* |
Apr-18-2025 | 0.42 $* | 0.15 $* |
Mar-18-2025 | 0.67 $* | 0.73 $* |
Feb-18-2025 | 0.82 $* | 0.34 $* |
Jan-18-2025 | 0.64 $* | 0.47 $* |
Product name | MFi Certified PD 20W Quick charge Type-c to lightning cable for mobile phone |
Brand name | SMARTDEVIL |
Material | Aluminum alloy+Nylon braided thread |
Function | Charging, data transmission |
Cable length | 0.25/0.5/1/1.5M |
Output power | 30W(Max) |
Current | 3A(MAX) |
Feature | PD 20W fast charging |
Color | Black, red, silver, grey |
Certificate | MFi Certificate |
Warranty | 1 year |
Package | Paper retail box |
Packing
1. Plastic film bag for each retail box
2. 60/120/160PCS packed in one carton
Delivery
a. FedEx/DHL/UPS/TNT, Door-to-Door; Delivery Time: 3-7 days;
b. By Air or by Sea for batch goods, delivery time: 3-7 days, 15-30 days
c. Customers specifying freight forwarders or negotiable shipping methods!
Q1:Are you a Factory or Trading Company?
Answer: Factory.
Q2:How can I visit your factory?
Answer:Since you come to Shenzhen,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.
Q3:When can I get the price?
Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.
Q4:How can I get a sample to check your quality?
Answer: After price confirmation, we are honored to send you.
Q5:What is the output of each day?
Answer:
1)For Tempered Glass screen protector 10000pcs/Day.
2)For PET screen protector 100000pcs/Day.
Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?
Answer:
1)1-2 Working days for small order.
2)3-10 Working days for mass production
3)3-7 Working days for OEM sample time .
Q7:What’s the payment terms?
Answer:We can accept T/T,Western Union And Paypal..
Q8:How long are you offer for after-Sales service?
Answer:1 Years.
Q9:Do you accept OEM/ODM order?
Answer:Yes!Our team will offer one stop service for you original idea to finished product.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com