Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-15-2025 | 0.4 $* | 0.16 $* |
Aug-15-2025 | 0.66 $* | 0.49 $* |
Jul-15-2025 | 0.73 $* | 0.71 $* |
Jun-15-2025 | 0.62 $* | 0.49 $* |
May-15-2025 | 0.98 $* | 0.20 $* |
Apr-15-2025 | 0.65 $* | 0.61 $* |
Mar-15-2025 | 0.57 $* | 0.67 $* |
Feb-15-2025 | 0.1 $* | 0.22 $* |
Jan-15-2025 | 0.50 $* | 0.35 $* |
Application:
New upgraded multifunctional dough mixer,1200W high power,energy saving and efficient.5.5L large capacity stainless steel bowl,safe and durable,resistant to rust.Three mixing functions for different working scenarios Heavy and thickened body more stable and less wobbly at work.The more you use the more you love,Get it and start your gourmet tour right now.
Advantages :
1.Strong stability and high efficiency.
2.Three-dimensional heat dissipation design for long working hours.
3.304 stainless steel bowl easy to clean and maintain sanitary.
4.Three mixing functions for different working scenarios.
5.1200W high power motor,high efficient.
Technical Parameter:
Model | SY-HM21 |
Power | 1200W |
Dimensions size | 385*255*330mm |
Voltage | 220V |
Materials | Stainless steel |
Capacity | 5.5L |
Weight | 5.5kg |
PACKAGE
Standard export wooden case packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com