Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-15-2025 | 0.56 $* | 0.61 $* |
Aug-15-2025 | 0.87 $* | 0.4 $* |
Jul-15-2025 | 0.89 $* | 0.0 $* |
Jun-15-2025 | 0.55 $* | 0.91 $* |
May-15-2025 | 0.92 $* | 0.21 $* |
Apr-15-2025 | 0.35 $* | 0.38 $* |
Mar-15-2025 | 0.56 $* | 0.78 $* |
Feb-15-2025 | 0.55 $* | 0.67 $* |
Jan-15-2025 | 0.11 $* | 0.34 $* |
Essential Oil Distillation Machine Application:
This machine is suitable for the extraction of pure plant essential oils and pure dew, can choose from different capacities 10-55 liters, capacity: 10L 21L 32L 55L.
Essential Oil Distillation Machine Features:
1. Multi-threaded cooling device is adopted to make cooling more efficient
Multi-threaded cooling tube, 0 loss, cooling efficiency is 10 times than the traditional cooler
2. Easy to clean, no smell
Essential Oil Distillation Machine Advantages:
1. Central poly ring, quick heating, energy saving
Gather energy and heat to accelerate the extraction of essential oil
Quick production of essential oil in 10 minutes, 50 minutes to complete, continuous work
2. Discharge waste without scald
Lack of water will not paste the pot
Dry automatic power off
1 Technical Parameter:
Model | QD-JY55 |
Voltage | 220v 50hz |
Power | 3.0kw |
Volume | 55L |
Evaporation Capacity | 2kg/H |
Packing Weight | 22kg |
Packing size | 90*50*65cm |
PACKAGE
Standard export wooden case packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com