Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 0.84 $* | 0.47 $* |
Aug-17-2025 | 0.4 $* | 0.16 $* |
Jul-17-2025 | 0.52 $* | 0.87 $* |
Jun-17-2025 | 0.76 $* | 0.44 $* |
May-17-2025 | 0.92 $* | 0.61 $* |
Apr-17-2025 | 0.47 $* | 0.5 $* |
Mar-17-2025 | 0.26 $* | 0.5 $* |
Feb-17-2025 | 0.38 $* | 0.26 $* |
Jan-17-2025 | 0.0 $* | 0.39 $* |
3D Curved glass case friendly Screen Protector Tempered Glass without circle fingerprint support be available for Samsung s10 plus
specification:
| Parameters | Details |
1 | Model | Be available for Samsung S20 plus |
2 | Raw material | Japan Asahi Glass |
3 | Color | black |
4 | Weight/1 piece with packing | 0.02kg |
5 | Available thickness | 0.33mm |
6 | Available radian | 3D round edge |
7 | Transparency | 99% |
8 | Hardness | 9H hardness |
Minimum order quantity | 1,500pcs (25pcs for each one model) | |
10 | Payment | T/T,Western Union |
11 | Lead time | 3-5 days after confirmed the payment(Upto order quantity) |
12 | OEM & ODM | Welcome |
we have retail packaging for every product, it is very beautiful, we are sure you will be like it, also if you want any other packaging ,tell us ,we can do as your request
we are offer many express: DHL,UPS,FedFX,TNT,EMS, which express fit you depend on yourself.
Q1:Are you a Factory or Trading Company?
Answer: Factory.
Q2:How can I visit your factory?
Answer:Since you come to Guangzhou,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.
Q3:When can I get the price?
Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.
Q4:How can I get a sample to check your quality?
Answer: After price confirmation, we are honored to send you.
Q5:What is the output of each day?
Answer:1)For Tempered Glass screen protector 10000pcs/Day.
2)For PET screen protector 100000pcs/Day.
Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?
Answer: 1)1-2 Working days for small order.
2)3-10 Working days for mass production
3)3-7 Working days for OEM sample time .
Q7:What’s the payment terms?
Answer:We can accept T/T,Western Union ..
Q8:How long are you offer for after-Sales service?
Answer:1 Years.
Q9:Do you accept OEM/ODM order?
Answer:Yes!Our team will offer one stop service for you original idea to finished product.
we have more other differents of the tempered glass protector for mobile phone,
please kindly contact me if you have interest in our products on your free time:
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com