Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Aug-15-2025 | 2343.19 $* | 2390.54 $* |
Jul-15-2025 | 1900.55 $* | 1938.64 $* |
Jun-15-2025 | 2306.20 $* | 2352.44 $* |
May-15-2025 | 2288.71 $* | 2334.95 $* |
Apr-15-2025 | 1827.16 $* | 1864.91 $* |
Mar-15-2025 | 2251.82 $* | 2296.26 $* |
Feb-15-2025 | 2232.14 $* | 2277.44 $* |
Jan-15-2025 | 2214.53 $* | 2258.27 $* |
Type | Meat cutting machine |
Model | Xc-600 |
Capacity | 600kg/h |
Power | 2.2kw |
Voltage | 220V/380V |
Wight | 260kg |
Dimension | 1300*700*850mm |
1.Chicken cutting machine is suitable for small and medium-sized animal bones, ribs, frozen meat, frozen chicken, frozen fish and other processing equipment.
2.Widely used in small and medium-sized food processing plants, slaughterhouses, meat processing plants, supermarkets and other places.
The biggest advantage of the new type chicken cutting machine is: no loss, using special cutting tools to cut bone, no sawing, maximum protection of your interests, automatic, manual operation.
1.Packing
Standard export wooden case,1 set machine/ wooden case
2.Delivery date
Usually, out delivery date is 7-15days,according to different machine and customer's requirement.
3. Dispatch method
By sea,by air ,by express ,according to customer's requirement.
1. Warranty
All the products have one year guarantee.
2. Training
We provide training to make sure every customer can install and operate the machines.
3. Spare parts.
We provide all spare parts for all machines in lifetime use.
4. Standby Service
We are always ready to help. Just let us know whenever you have questions or problems.
Question 1:Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer, professional in producing machines for more than 10years.
Question 2:Can we visit your factory?
Answer: Yes, Welcome your to visit our factory. We will pick up you at rail station.
Question 3:Can you custom machine for me?
Answer: Yes,we will customize machines according to your requirement.
Question 4: How to guarantee your machines quality?
Answer: We choose safe and good quality raw material and set up professional QC department to check quality and details during production.
Question 5: What's your after-sales service?
Answer: First,every machine has one year warranty.
And,there are engineers on-site installation and maintenance when necessary.
Last,we will keep touching and offer feedback on time if you have questions after buying.
Question 6: What's your price term?
Answer: Our price terms include FOB,CFR ,CIF or EXW.
Question 7: What's your payment?
Answer: Payment terms include T/T,L/C and so on. You could pay us by on-line in Alibaba.
Question 8 :How to ship the machine?
Answer: The machines will be delivered by express, air or sea transportation according to your requirement.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com