Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Aug-15-2025 | 1.33 $* | 1.19 $* |
Jul-15-2025 | 1.89 $* | 1.35 $* |
Jun-15-2025 | 1.69 $* | 1.15 $* |
May-15-2025 | 1.62 $* | 1.82 $* |
Apr-15-2025 | 1.72 $* | 1.49 $* |
Mar-15-2025 | 1.31 $* | 1.34 $* |
Feb-15-2025 | 1.12 $* | 1.50 $* |
Jan-15-2025 | 1.21 $* | 1.2 $* |
Nonstick Loaves French Bread Mold Perforated Baguette Pan For Baking
1 : Are you a manufaturer or a trading company ?
Answer : we are a real factory which have more than 10years .
2: Are you able to make custom design or logo
Answer: yes ,we can . it is high welcome
3):Do you have any food safety certificate for this pan
Answer: we have so many customers from Europe, so, all our with LFGB Test report
4): What is the MOQ if I order? Can you do customzied logo and size ?
Answer: our MOQ is 50pcs, and customized order are high welcome.
5):How long this production will be? If I order 1000pcs?
Answer: Normally we delivery within 10-15days within 1000pcs quantity, and we always supply fast ,as we are the factory direct
supplier.
6):Can you ship the goods to Amazon ? can you do DDP sea and DDP air
Answer: you can wash it after using it and keep dry .in this way, you can keep it longer
7): How can see the quality from you, do you support sample order?
Answer: yes, sure , we are always happy to offer our customer sample to make sure about the quality before bulk order.
8): Can you do customzied packing ?
Answer : of course ,we can ,we can do custimzied color box , bread bag and opp bag .
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com