Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-16-2025 | 0.25 $* | 0.24 $* |
Aug-16-2025 | 0.43 $* | 0.58 $* |
Jul-16-2025 | 0.30 $* | 0.40 $* |
Jun-16-2025 | 0.93 $* | 0.5 $* |
May-16-2025 | 0.66 $* | 0.34 $* |
Apr-16-2025 | 0.24 $* | 0.82 $* |
Mar-16-2025 | 0.17 $* | 0.11 $* |
Feb-16-2025 | 0.44 $* | 0.80 $* |
Jan-16-2025 | 0.57 $* | 0.41 $* |
Application
This still is used in the production of wine.The still is divided into two parts, a still and a condenser.The function of the distiller is to heat the raw wine to steam, and the function of the condenser is to condense the steam into liquid.
Suitable for distillation of brandy, whisky, white wine and rice wine
Features
1. Copper has good thermal conductivity
2. Copper is a catalyst for some esterification reactions
3. Copper has good resistance to acidity of raw wine
4. Copper can make butyric acid, caproic acid, maleic acid and lauric acid form insoluble copper salting out, so that these bad smelling acids can be removed
Advantage
1.Promoting aging and increasing flavor
2. High alcohol production capacity
3. Professional technology
4.The wine comes out quickly
Model | QD-ZL100 | QD-ZL200 | QD-ZL300 |
Size | 185*158*74cm | 157*211*77cm | 250*240*67cm |
Main material | 304stainless steel | red copper+304stainless steel | red copper+304stainless steel |
The cooling capacity | 50L | 50L | 85l |
Distillation capacity | 250L | 250L | 250L*2 |
The capacity for liquor/5h | 35kg (68%-40% alcohol) + 30kg (40%-20% alcohol) | 35kg (68%-40% alcohol) + 30kg (40%-20% alcohol) | 70kg (68%-40% alcohol) + 60kg (40%-20% alcohol) |
Power | 13.5KW | 13.5KW | 13.5KW*2 |
Heating mode | Electric heating and steam heating | Electric heating and steam heating | Electric heating and steam heating |
PACKAGE
Standard export wooden case packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com