Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-15-2025 | 1047.44 $* | 1099.17 $* |
Aug-15-2025 | 1038.12 $* | 1090.55 $* |
Jul-15-2025 | 871.58 $* | 915.54 $* |
Jun-15-2025 | 1021.43 $* | 1072.10 $* |
May-15-2025 | 889.48 $* | 933.19 $* |
Apr-15-2025 | 1003.2 $* | 1053.78 $* |
Mar-15-2025 | 994.53 $* | 1044.76 $* |
Feb-15-2025 | 986.36 $* | 1035.6 $* |
Jan-15-2025 | 977.65 $* | 1026.36 $* |
Application:
The SPJ-300 rotary sieving machine is developed to remove dust from tablets extruded by a tablet press. It is a supporting device for tablet presses. It can be used with various types of tablet presses and can also be used as a special device for tablets and granules that need automatic dust removal. It has fast output speed, high dust removal efficiency and low noise. The machine is easy to use and maintain and has a beautiful appearance.
Advantages:
1. Design of GMP
2. Double layers screen structure, separating tablet and powder
3. V-shape design for the powder-screening disk, polished efficiently
4. Speed and amplitude adjustable
5. Easily operating and maintaining
6. Operating reliably and low noise
Technical Parameter:
Model | SPJ-300 |
Max capacity | 550000pcs/h |
Size mm | 350*350*970 |
Voltage | 220v |
Weight | 33kg |
PACKAGE
Standard export wooden case packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com