47 дюймов длинные снайперская винтовка пистолет сумка охотничье ружье мешок мягкие Чехлы


Поделиться:


Цена:6,99 $ - 29,99 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-18-2025 7.16 $* 7.85 $*
Aug-18-2025 7.48 $* 7.4 $*
Jul-18-2025 6.72 $* 6.27 $*
Jun-18-2025 7.23 $* 7.4 $*
May-18-2025 6.59 $* 6.35 $*
Apr-18-2025 7.46 $* 7.94 $*
Mar-18-2025 7.74 $* 7.79 $*
Feb-18-2025 7.60 $* 7.73 $*
Jan-18-2025 7.59 $* 7.25 $*

Характеристики





*Products name
Soft gun bag
*Size
47*12 inches
*Item NO.
#119970
*Main Material
600D polyester+8mm foam
*Weight
0.8 kg
*MOQ
10 PCS
*Packing
Inner Poly Bag And Outer Carton Or Customized.
*Carton size:
122*31*31cm/10 pcs
*Description
 3 accessories zipper pockets in the front
Made of poly 600D/PVC
10# HEAVY DUTY zipper
Comfortable carrying handle
Integrated padded divider
Muzzle and stock pockets
Internal rifle tie-down system
Holds two full size 42" rifles
*LOGO:
Accept customized logo
*Sample:
Sample available, sample time around 5-7 days






























Question1: What's your main products?
Answer: We are professional manufacturer of Hunting, Archery, Tactical and Fishing products.
Our main products:
Gun bag | Hunting bag | Bow case | Quiver | Target | Recurve backpack | Crossbow case | Tactical rifle case | Tactical backpack | Pistol Rug | Fishing bag and other outdoor & sports bag.

Question 2: Are you factory or trading company?
Answer: We have our own factory, located in Xiamen City,, Fujian Province.

Question 3: Can you do OEM project?
Answer: Yes, OEM service is available.

Question 4: What's your MOQ?
Answer: OEM order MOQ is 500 pcs as usual. But we can accept lower quantity for trial order.

Question 5: Can you provide samples?
Answer: Yes, samples are available. Sample time 5-7 days as usual.

Question 6: How long is your production lead time?
Answer: 30-45 days usually. But the exact date affected by order quantities, material etc.

Question 7: What's your payment term?
Answer: T/T. 30% deposit in advance, 70% balance upon B/L copy.

Question 8: How can you protect my designs and my brands?
Answer: We won't display your designs and brands to other customers, and won't display them
in the internet, exhibition, sample room etc, and we can sign a confidentiality and non-disclosure agreement with you and our sub-contractors.

Question 9: How about the shipping?
Answer: DDU service is provided if needed. Can ship by sea, by air, by Express, by train etc.
Can consult with our cooperative forwarders to get more helps.





Похожие товары

Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com