Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-18-2025 | 0.6 $* | 0.78 $* |
Aug-18-2025 | 0.71 $* | 0.88 $* |
Jul-18-2025 | 0.33 $* | 0.14 $* |
Jun-18-2025 | 0.90 $* | 0.1 $* |
May-18-2025 | 0.90 $* | 0.4 $* |
Apr-18-2025 | 0.22 $* | 0.92 $* |
Mar-18-2025 | 0.42 $* | 0.30 $* |
Feb-18-2025 | 0.6 $* | 0.60 $* |
Jan-18-2025 | 0.78 $* | 0.71 $* |
Q1:Are you a Factory or Trading Company?
Answer: Factory.
Q2:How can I visit your factory?
Answer:Since you come to Shenzhen,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.
Q3:When can I get the price?
Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.
Q4:How can I get a sample to check your quality?
Answer: After price confirmation, we are honored to send you.
Q5:What is the output of each day?
Answer:
For Tempered Glass screen protector 10000pcs/Day.
For PET screen protector 100000pcs/Day.
Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?
Answer:
1-2 Working days for small order.
3-10 Working days for mass production
3-7 Working days for OEM sample time .
Q7:What’s the payment terms?
Answer:We can accept T/T,Western Union And Paypal.
Q8:How long are you offer for after-Sales service?
Answer:1 Years.
Q9:Do you accept OEM/ODM order?
Answer:Yes!Our team will offer one stop service for you original idea to finished product.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com