Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Aug-16-2025 | 1.95 $* | 1.81 $* |
Jul-16-2025 | 1.49 $* | 1.83 $* |
Jun-16-2025 | 1.35 $* | 1.16 $* |
May-16-2025 | 1.91 $* | 1.40 $* |
Apr-16-2025 | 1.61 $* | 1.63 $* |
Mar-16-2025 | 1.15 $* | 1.4 $* |
Feb-16-2025 | 1.33 $* | 1.21 $* |
Jan-16-2025 | 1.64 $* | 1.98 $* |
2.5 Inch Pink Ball Rubber Lacrosse Balls for Myofascial Point Release Therapy Tools
Phone/Wechat/Whatsapp: + 0086 13282519082
Skype: jhmeiyang
Product name | 2.5 Inch Diameter Rubber Lacrosse Balls |
Material | Silicone |
Size | Diameter 6.3cm or as per your request |
Feature | High hardness, great bearing, wide range of massage, good massage effect |
Shipping | Express(DHL,UPS, FedEx,TNT etc), air shipping or sea shipping |
FOB Port | Ningbo/Shanghai/Yiwu |
Delivery time | Sample time: 3-5days, mass production time: 10-15days for 10,000pieces |
1, We are the direct factory with good price and fast delivery time.
2, Professional design team work with you.
3, Professional QC team to guarantee the high quality.
4, OEM/ODM Service.
5, Amazon FBA Service.
Jinhua meiyang crafts co.,ltd. a professional pu foam stress ball,pu slow rising squishy toys manufacturer with our own customerlized project team for 12 years,the main products include antistress ball,slow rebound squeeze toy,foam rubber bounce ball,PP panel/Sheet,DIY wardrobe and promotional products.
1) What's your Fob Port?
Answer: Ningbo/ShangHai/Yiwu
2) Are all the material safe?
Answer: Yes, all material are safe, they are ECO-FRIENDLY and NON-TOXIC, EU and US standard is available, please to inform us if you need to test so we can check the testing cost for you.
3) Can i get the free samples?
Answer: For exiting sample will provide for free,and with lower express shipping cost to your door directly.
4) Can you produce the product as our sample?
Answer: Yes,we can,as long as you give the detailed special requirement, or send us opiginal sample, we can obsoltely make the sample and send to you for approval.
5) What's the pricing term?
Answer: We accept FOB,EXW,CIF,etc.you can choose the one which is the most convenient or cost-effective for you.
6) How can you ensure the product quality?
Answer: All incoming materials have to pass our incoming quality control before entering to our production line,the are several in process quality control stops in our production line to control the quality.we also do 100% inspection on every finished line to control the quality. therefore, you can be assured on our best quality.
7) How to do Payment?
Answer: 1) 30% in advance balance before shipping. 2) TT,L/C at sight, alibaba trade assurance, western union,MoneyGram.
8) Do you arrange delivery for us?
Answer: Yes,we will do the shipment for you if need, no matter delivery by door to door service,by sea or by air.
9) How can i place order?
Answer: You can contact us by email about your order details, or place order on line.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com