Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-15-2025 | 0.99 $* | 0.28 $* |
Aug-15-2025 | 0.6 $* | 0.78 $* |
Jul-15-2025 | 0.90 $* | 0.1 $* |
Jun-15-2025 | 0.9 $* | 0.6 $* |
May-15-2025 | 0.45 $* | 0.33 $* |
Apr-15-2025 | 0.75 $* | 0.43 $* |
Mar-15-2025 | 0.69 $* | 0.71 $* |
Feb-15-2025 | 0.86 $* | 0.98 $* |
Jan-15-2025 | 0.94 $* | 0.52 $* |
Application:
Small-sized traditional Chinese medicine pill-making machine can process honey pills, concentration pills, waterproof honeyed pills, water-paste pills and pill-shaped foods and so on and it also has the function of coating and drying. Pills produced by this machine are even and beautiful. It’s especially suitable for the experimental rooms of small-scaled, medium-scaled, and large-scaled pharmaceutical factories, traditional Chinese medicine institutes, hospitals, private clinics, traditional Chinese medicine stores, precious nutrition tonics processed . The entire machine is made of stainless steel with features of small size, low energy-consumption, high efficiency, low noise, pollution-free, simple operation and it’s safe and reliable. It uses 220V lighting power supply thus the electricity supply may be very convenient.
Advantages:
1. Desktop structure, with small size, light weight and stable operation.
2.The contact part and the surface are made of stainless steel, no dead angle. Easy to be disassembled and clean, which meet GMP requirements.
3. distance between the output and pill making port, the pill made before the strip making. Save time.
4. used the worm wheel reducer which is stable and reliable.
Technical Parameter:
Model | LG-18 |
Capacity | 2-30kg |
Voltage | 220V/50HZ |
Power | 180W |
Dimension | 640*255*320mm |
Pill size | 3mm,4mm,5mm,6mm,8mm,10mm,12mm |
PACKAGE
Standard export wooden case packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com