Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-18-2025 | 0.89 $* | 0.40 $* |
Aug-18-2025 | 0.56 $* | 0.39 $* |
Jul-18-2025 | 0.56 $* | 0.7 $* |
Jun-18-2025 | 0.6 $* | 0.90 $* |
May-18-2025 | 0.32 $* | 0.59 $* |
Apr-18-2025 | 0.98 $* | 0.19 $* |
Mar-18-2025 | 0.16 $* | 0.47 $* |
Feb-18-2025 | 0.86 $* | 0.18 $* |
Jan-18-2025 | 0.30 $* | 0.24 $* |
Application:
This machine is widely used in fried dried fruit nuts, puffed food, meat product,etc, such as rice crisp, sweet sticky rice strips, peanut, beans, and fried cake with sugar, squid, fried chicken, and so on, an ideal equipment to produce fried food.
Features:
1. Overcome the defects of conventional frying machine, automatic filtering, keep frying oil clean.
2. Advanced mechanical configuration and control to increase output and product stability
3. Save oil by not changing oil frequently.
4. Advanced heating systems avoid wasting energy.
5. Can work continuously, reduce cost, improve work efficiency
Advantages:
1. The body is made of 304 stainless steel.
2. There are many heating methods, electric heating, gas heating.
3. Automatic feeding, automatic discharging, automatic mixing,To avoid scald
4. Three layers of filtration, better filtering effect
Technical Parameter:
Model | QD-YB302 |
Voltage | 220V/380V |
Power | 9KW |
Size | 94*57*84CM |
Capacity | 50L |
Output | 200-300kg |
Weight | 220KG |
PACKAGE
Standard export wooden case packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com