Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-20-2025 | 1649.81 $* | 1731.27 $* |
Aug-20-2025 | 1635.30 $* | 1717.28 $* |
Jul-20-2025 | 1372.18 $* | 1441.5 $* |
Jun-20-2025 | 1608.75 $* | 1688.62 $* |
May-20-2025 | 1400.92 $* | 1470.38 $* |
Apr-20-2025 | 1580.59 $* | 1659.83 $* |
Mar-20-2025 | 1566.17 $* | 1644.91 $* |
Feb-20-2025 | 1552.25 $* | 1630.94 $* |
Jan-20-2025 | 1538.20 $* | 1615.19 $* |
KEZE SHOWER Glass Door Handle
Model | LLR001C-457x203 |
Colors | bright chrome/nickel brushed/polished |
Size | L1:8" L2: 18" D:φ22 |
Service | OEM & ODM |
Certification | CE certificate |
Free Sample | available |
payment | 30% deposit by T/T, 70% balance before shipment by T/T |
Products rich | more than 1000 kind of products |
scope of business | shower hinges,glass clamp,door handle and support bar |
Clearance sale, you can buy brass glass shower door handles at a low prices
Every customer's needs are different. Which is why every installation is different too. We offer a FREE design service, where one of our experienced designers will visit you to discuss your requirements in detail and provide you with a comprehensive price.
![]() | ||||
VIEW MORE | ||||
|
Absolutely. We have a mature design and production team that can advise you on a technical level. At the same time, acceptOEM/ODM services.Click here to contact us. |
Foshan Nanhai ZeYu Hardware Manufacture co.ltd.We are one of shower enclosure accessories Industry veteran.It established in 2002, Which specialized in shower enclosure and all kind of shower room accessories,include glass door hinges,glass fixing brackets,door handle ,door knobs and support bars. 3000 Square meters,100 workers,5QC,8 R&D engineers in our factory
Our products mainly exported to European,north America and Southeast Asia.
Quality principle:Customer satisfaction is our standard.
Service tenet:customer's requirement is our goal.
Welcome to contact us if you would like to know any information,We believe that we can do a win win cooperation in near further.
1.Our QC team will test every step strictly. Thus, you don't need to worry about the quality.
2.And each fitting has to pass thickness test and salt spray test.
3.What are thickness test and salt spray test?
Thickness test is to ensure the electrical plate thickness is good.
Salt spray test is to make sure that the surface finish is perfect.
Answer: Manufacturer.
2.What’s the order procedure?
Answer: First we will sent you the PI to confirm. After we get the deposit, we start to process the order. We usually need 15-30 days if we don’t have the items in stock. Before production has been finished, we will contact you for shipment details, and the balance payment. After payment has been settled, we start to prepare the shipment for you.
3.What is the delivery time ?
Answer :30 days after we got 30% deposit.
4.What is the warranty ?
Answer : 2 years
5.Do you have stock ?
Answer : we have a few inventory ,usually done base on orders.
6:How do you check all the goods in the production line?
Answer: We have spot inspection and finished product inspection.
We check the goods when they go into next step production procedure.
7: Where are our main markets?
Answer: At present, we mainly focus on North America,South America, Europe,Australia and the Middle East, India, etc.
8: How long will new items be launched?
Answer: By each season.
Any more questions, please feel free to contact us!
Buyer Review
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com