Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-16-2025 | 440.85 $* | 462.64 $* |
Aug-16-2025 | 437.42 $* | 459.86 $* |
Jul-16-2025 | 366.76 $* | 384.0 $* |
Jun-16-2025 | 429.46 $* | 450.68 $* |
May-16-2025 | 374.62 $* | 393.67 $* |
Apr-16-2025 | 422.37 $* | 443.14 $* |
Mar-16-2025 | 418.35 $* | 439.84 $* |
Feb-16-2025 | 414.81 $* | 435.21 $* |
Jan-16-2025 | 411.55 $* | 432.26 $* |
Choose Your Language
Wholesale 7 Chakra Products from Agate Stone Export | |
Product Name |
Wholesale 7 Chakra Healing Tree for Sale |
Type | 7 Chakra Products |
Product Type | 100 % Genuine Stones |
Stone Type | Natural Pure Stones |
Style | Chakra (Seven Stones ) |
Application | Chakra Balancing, Chakra Healing, Charkra Meditation, Spiritual, Mental, Emotional and Physical Health of Body in balance |
Quality | Excellent Product Quality as Quality is our Priority. |
Available Sizes | As per Client’s Requirement |
Samples | Paid Samples are Available. |
Packaging | Standard Export Packaging is done to ensure that not a single product is damaged. |
Shapes Available | Pyramids, Spheres, Wands, Pendants, Cabochons, Healing Sets, Raw Stones, and all custom shapes. |
Cost | Direct Factory Prices with best quality. |
Packaging:
Shipping:
Click Here to Learn More about our Company >>>
1. | Are you a Manufacturer or trading company? |
Ans. | We are a Manufacturer. |
2. | Are you a retailer or Wholesaler? |
Ans. | We are Wholesaler. |
3. | What is the material of your products? |
Ans. | The material is Natural Gemstone crystal. We use high quality hand picked materials i.e rough stones. We can also choose material as customers’ requirement. |
4. | Do you offer special offers for bulk products? |
Ans. | Yes, we do. We take utmost care in special offers and bulk quantity orders. |
5. | How does your factory do regarding quality control? |
Ans. | Quality is main priority. Our Experienced Workers always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. |
6. | How do you Ship? |
Ans. | We Ship via Courier Mode in DHL, FEDEX & TNT etc as well we do Sea Freight & Air Cargo. We ship to every nook & corner of the world. |
7. | What are Payment Methods? |
Ans. | PayPal & Bank Wire Transfer (T.T) or As per Buyers Choice. |
8. | When to Pay? |
Ans. | Once you place an order with us you will be replied with proforma invoice along with shipping after that you can pay. |
9. | What are Shipping Charges? |
Ans. | Shipping charges are based on total order items weight and destination. |
10. | What information to be provided at time of ordering? |
Ans. | You have to provide complete Physical address along with zip-code & Phone Number. |
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com