Question 1: Are you A Trading Company or Manufacturer Company?
Answer: We are Manufacturer and Exporter / Seller Company.
Question 2: I've never ordered Gloves before. How do I start?
Answer: It's easy. All you have to do is " Fill Out A FREE Quote ", Send us your Design and tell us how many Gloves you want to Order. If you don't have a design, we help you to create it for you, most of the time for free!
Question 3: I already have a design / idea, how can I send / discuss it to you?
Answer: You can E Mail, " Fill out A FREE Quote ", Whaps App us a Picture. "Our Free Quote is the preferred way". We accept all types of file formats; including ai, eps, jpg, png, pdf, doc, docx, bmp, and all others.
Question 4: Can you do Design / Idea for us?
Answer: Yes, Our professional Design Team will help you improve on your Designs. Most of the time for free!
Question 5: How many Colors can I choose for my Gloves? And how do I choose the colors?
Answer: The Maximum colors you can choose No more than 10 colors due to the Gloves Design Limit. You can advise a Pantone color number, then we can use our thread to match the number.
Question 6: How many Sizes can I choose for my Gloves? And how do I choose the sizes?
Answer: The Maximum Sizes you can choose 3XS, 2XS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL. You can adivse us Sizes, We prepare as per your demands.
Question 7: Can our Logo, Company Name or a Simple Parameter printed on your Glove?
Answer: Yes, the Logo customization is accepted.
Question 8: Can you produce according to the our samples?
Answer: Yes, we can produce by your samples or technical drawings. We can build the molds and fixtures.
Question 9: Can we order sample for inspection ? / What is your sample policy?
Answer: We can supply the sample if we have ready parts in stock within 3 days, but the customers NOT have to pay the Sample Cost BUT have to PAY the Courier Cost.
If you want to prepare your own Design, Colors, Sizes and Logo of product, the Time is 7 to 10 days and customers have to pay the Sample Cost and also pay the Courier Cost.
Question 10: What the regular MOQ for your product?
Answer: Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more than 100 Pieces.
Question 11: Can I mix different models in one container?
Answer: Yes, different models can be mixed in one container, but the quantity of each model should not be less than MOQ.
Question 12: When can I get the price?
Answer: Usually we quote within 24 hours after we get your inquiry.
Question 13: What is your terms of Payment?
Answer: T/T 25 % as Advance Deposit, and 75 % before delivery. We'll show you the Photos, Videos, Online and or Offline of the products and packages before you pay the balance.
Question 14: What's your Method of Payment? / Which payment options are available?
Answer: All Payment Methods are available. If you have any specially request, you can talk with us.
Question 15: What is your terms of packing?
Answer: Generally, we pack our goods in neutral boxes OR cartons. If you have legally registered patent, we can pack the goods in your company boxes after getting your authorization letters.
Question 16: What is your terms of delivery?
Answer: EXW, FOB, CFR, CIF, EXPRESS DELIVERY, AIR OR SEA AS YOUR REQUEST.
Question 17: Can you arrange the transportation for us.
Answer: Sure, of course. we can arrange sea, air, and courier, express door to door service.
Question 18: How about your delivery time of shipment?
Answer: Generally, it will take 20 to 40 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.
Question 19: Do you test all your goods before delivery?
Answer: Yes, we have 100% test before delivery.
Question 20: How does your quality control?
Answer: We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you.
Question 21: How do you make our business long-term and good relationship?
Answer: 1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ;
2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.
Question 22: How can we get the market information about the popular product?
Answer: You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.
Have a question is not listed here ? Just Click "Contact us " .
G.R.GLOBAL Glove Company Ltd has 7 Years of Glove Exporting Experience, Our Products are sold to more than 200 Countries.
1. Original Factory: We are a manufacturer with more than 7 Years Manufacturing and Export Industry Experience that provide professional proposals for your product.
2. OEM/ODM: OEM/ODM service is provided.
3. Quickly Response: Our Factory Sales Team Directly to Service for you. Save the Pass Time compare a Trading Company and the sales team working for international time zone in order to improve the working efficient and provide more good service for overseas buyers.
4. High Quality with Reasonable Price: Most of facilities are famous that ensure the products in high quality. We always believing reasonable price will bring win-win business and long term business relationship.
5. Low MOQ & Fast Delivery: We are factory, So, we are flexible for the MOQ, Generally MOQ for us is 100 Pairs, but if you are really don't that, we can do it NO MINIMUM QUANTITY! Also ,we can flexible to adjust our production line for your any urgent orders!
6. Convenient Logistic Service: We located in Sialkot city, We can easily deliver the Gloves in fast and quick mood of Transport.
7. R&D Team: has 10 Employees.
8. More than 200 Skilled Sewing Workers.
9. 10 00 000 Pairs / Month Production Capacity.
10. OEM and OEM Services.